Om Stens­vang

Stensvang har plads til 20 beboere og er et leve-bo miljø, hvor vi har fokus på hjemlighed, hverdags liv og på den enkelte beboer. Vi lægger vægt på, at beboerne har indflydelse på deres eget liv, og at hverdagen er præget af tryghed og livskvalitet.

Hverdagen foregår omkring den enkelte beboers vaner og behov. De almindelige gøremål som fx madlavning, tøjvask, rengøring sker i samarbejde mellem beboer og personale i det omfang, beboeren ønsker og magter det. På Stensvang inddrages de pårørende, så vidt muligt, i beboernes dagligdag.

Leve-bo miljøet bestående af 2 huse med hver 10 lejligheder samt fælles opholdsstue og køkken/alrum i hvert hus. De 2 huse er sammenbygget af et dejligt orangeri, som kan nydes fra de tidlige forårsmåneder.

I centerbygningen er der dagcenter, café og træningsfaciliteter, som lokalområdets pensionister er meget velkomne til at benytte. Der er endvidere en fællessal, som flittigt bruges til forskellige arrangementer. Fællessalen kan benyttes af Stensvangs beboere i forbindelse med fødselsdage og andre mærkedage.

Stensvangs eget køkken laver mad til caféen.